Λαχειοφόρος αγορά του ΠΣΑΤ, με δώρο ένα Ι.Χ αυτοκίνητο!

Λαχειοφόρος αγορά του ΠΣΑΤ, με δώρο ένα Ι.Χ αυτοκίνητο!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ, με αντικειμενικό στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις δράσεις και πρωτοβουλίες που αναπτύσσει, προχωρά στην υλοποίηση σχετικής του απόφασης για την διενέργεια Λαχειοφόρου αγοράς με δώρο ένα (1) Ι.Χ αυτοκίνητο μάρκας Hyundai για τον μεγάλο τυχερό.

Ο κάθε λαχνός κοστίζει τρία (3) ευρώ και η κλήρωση του τυχερού αριθμού θα προκύψει κατά την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου στις 27 Δεκεμβρίου 2016, από τα τέσσερα (4) τελευταία ψηφία του πρώτου κληρωθέντος. Διαδικασία απόλυτα διάφανη που διασφαλίζει το αδιάβλητο της πρωτοβουλίας του Συνδέσμου.

Το Δ.Σ του Συνδέσμου, καλεί όλα τα μέλη του, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, αλλά και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, να συνδράμουν με την αγορά λαχνών στην οικονομική ενίσχυση, που αποτελεί σημαντικό παράγοντα και προϋπόθεση για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του ΠΣΑΤ (τηλ: 2103631861), από την οποία θα προμηθευτούν τους λαχνούς και θα ενημερωθούν για τη σχετική διαδικασία.

Περισσότερα άρθρα