Ο ΠΣΑΤ συγκεντρώνει ρουχισμό για τους πρόσφυγες

Ο ΠΣΑΤ συγκεντρώνει ρουχισμό για τους πρόσφυγες

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, αναπτύσσοντας την πολύπλευρη δράση του, από τον Απρίλιο ανέλαβε την πρωτοβουλία για συγκέντρωση ειδών ρουχισμού και τροφίμων μακράς διαρκείας που θα προωθηθούν στους πρόσφυγες οι οποίοι φιλοξενούνται στη χώρα μας αναζητώντας το δικαίωμα καλύτερης ζωής για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Η πρωτοβουλία του αυτή, σ’ ότι αφορά τη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς», που πραγματοποιήθηκε στα Γήπεδα της Μίκρας, την 15η Μαϊου, με τη συγκέντρωση ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης.

Σ’ ότι αφορά την Αθήνα, η αντίστοιχη δράση θα κορυφωθεί το προσεχές Σάββατο 18 Ιουνίου, στη διάρκεια των τελικών του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Τύπου, (Γήπεδο Καλλιθέας, ώρες έναρξης τελικών: Κυπέλλου 16:00, Πρωταθλήμαος 18:00) σε συνεργασία με την Επιτροπή Οργάνωσης του Πρωταθλήματος Τύπου (ΠΣΑΕ –ΜΜΕ).

Ο ΠΣΑΤ, καλεί τους συναδέλφους αλλά και την ευρύτερη κοινωνία γενικότερα να προστρέξουν και να ανταποκριθούν στην πρωτοβουλία του, που σκοπό έχει να προσφέρει μια μικρή έστω νότα ελπίδας και αισιοδοξίας στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Περισσότερα άρθρα

11/03/2024
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για…