ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΑΤ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΑΤ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει για την εξυπηρέτηση των μελών του Συνδέσμου, ήρθε σε συμφωνία με την ΕΛΠΑ για την παροχή έκπτωσης σε όλους της συναδέλφους που θέλουν να γραφτούν συνδρομητές, είτε αυτοί έχουν αυτοκίνητο, είτε μοτοσικλέτας.

Συγκεκριμένα, η ΕΛΠΑ προσφέρει έκπτωση 48% στη συνδρομή του αυτοκινήτου για το οποίο το μέλος του ΠΣΑΤ θα πληρώσει 75 ευρώ, αντί για 145 ευρώ τον χρόνο, ενώ για τη συνδρομή μοτοσικλέτας η έκπτωση είναι 35% και το μέλος του ΠΣΑΤ θα πληρώσει 65 ευρώ, αντί για 100 τον χρόνο.

Στη συνδρομή αυτοκινήτου περιλαμβάνεται το πρόγραμμα ταξιδιωτικής βοήθειας, δηλαδή κάλυψη δαπανών για ξενοδοχείο, ταξί, ενοικίαση αυτοκινήτου για την ολοκλήρωση του ταξιδιού, που διακόπηκε από βλάβη ή από ατύχημα του συνδρομητή μέχρι του ποσού των 80 ευρώ ημερησίως για την Ελλάδα και μέχρι δύο (2) ημέρες ή 100 ευρώ ημερησίως για Ευρώπη και έως πέντε (5) ημέρες. Προϋπόθεση για την ισχύ της κάλυψής της, είναι η βλάβη/ατύχημα του εκάστοτε καλυμμένου αυτοκινήτου να μην επισκευάζεται εντός της ημέρας και να έχει συμβεί σε απόσταση άνω των 45 χλμ από την έδρα/μόνιμη κατοικία του συνδρομητή.

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει της κάλυψη προσωπικού ατυχήματος 15.000 ευρώ για τον κάτοχο συνδρομητή και την οικογένειά του (σύζυγος και παιδιά κάτω των 18 ετών) όταν βρίσκονται μαζί του εντός του καλυπτόμενου αυτοκινήτου. Η κάλυψη αυτή συνοδεύεται με επίδομα προσωρινής ανικανότητας, ιατροφαρμακευτικά έξοδα, επείγουσα υγειονομική μεταφορά ή αερομεταφορά μετά από ατύχημα.

Η οδική βοήθεια παρέχεται όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο με τουλάχιστον 82 σταθμούς εξυπηρέτησης σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και στα μεγαλύτερα νησιά. Η ΕΛΠΑ προσφέρει της υπηρεσίες της σε κάθε είδους επιβατικά αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες ανεξαρτήτως κυβισμού, καθώς και φορτηγά αυτοκίνητα έως 2,5 τόνους μεικτού φορτίου με μονούς τροχούς στον πίσω άξονα.

Η οδική βοήθεια της ΕΛΠΑ προσφέρεται σε οποιονδήποτε οδηγεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με την επίδειξη του συμβολαίου και μπορεί να έχει τη μορφή επιτόπου εξυπηρέτησης, μεταφοράς σε πλησιέστερο συνεργείο ή σε περιπτώσεις ακινητοποίησης του οχήματος από σοβαρή βλάβη ή ατύχημα, μεταφορά από οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας στην περιοχή της κατοικίας του συνδρομητή.

Η ΕΛΠΑ, εκτός από οδική βοήθεια, προσφέρει στους συνδρομητές τις δωρεάν τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου, δωρεάν εξυπηρέτηση στη διεκπεραίωση αυτοκινητιστικών υποθέσεων του συνδρομητή σε υπηρεσίες του Υπουργείου Μεταφορών, νομικές συμβουλές για την αντιμετώπιση αυτοκινητιστικών υποθέσεων και τουριστικές πληροφορίες με ειδικές εκπτώσεις επί των τιμών των διαφόρων ταξιδιωτικών και τουριστικών οδηγών και χαρτών που πωλούνται στα γραφεία της ΕΛΠΑ.

Αίτηση για εγγραφή συνδρομητή στην ΕΛΠΑ μπορούν να ζητούν τηλεφωνικώς οι συνάδελφοι από τον ΠΣΑΤ, η οποία θα τους αποστέλλεται με fax ή με e-mail και εκείνοι με τη σειρά τους θα πρέπει να τη συμπληρώνουν και να την αποστέλλουν στην ΕΛΠΑ.

Η πληρωμή θα γίνεται με μετρητά σε γραφείο της ΕΛΠΑ ή χρέωση πιστωτικής κάρτας ή με κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας της ΕΛΠΑ. Οι λογαριασμοί τραπέζης εμφανίζονται στην αίτηση εγγραφής.

  • Σημειώνεται ότι για να κάνει χρήση του αναφερόμενου δικαιώματος έκπτωσης το μέλος μας, θα πρέπει να έχει καταβάλλει την προβλεπόμενη συνδρομή του.

Περισσότερα άρθρα