Όμορφη και ζεστή η παιδική γιορτή των μελών του ΠΣΑΤ στο Ηράκλειο Κρήτης

Όμορφη και ζεστή η παιδική γιορτή των μελών του ΠΣΑΤ στο Ηράκλειο Κρήτης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρά ,στον πολυχώρο GRAND πραγματοποιήθηκε η παιδική γιορτή για τις οικογένειες των μελών του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, με διοργανώτρια την Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης –Αιγαίου του Συνδέσμου.

Ο χώρος γέμισε με παιδικά γέλια και όλοι οι συνάδελφοι μακριά από το άγχος και τη ρουτίνα της δουλειάς, βρέθηκαν κοντά και αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές και το νέο έτος.

Στα παιδιά δόθηκαν δώρα, για τα οποία φρόντισαν οι χορηγοί της εκδήλωσης, ενώ πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τυχερή τη μικρή Ελένη Θέμελη, κόρη του  συναδέλφου Μανόλη Θέμελη.

 

 «Στην ανάγκη να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των συναδέλφων στην δύσκολη περίοδο που περνά το επάγγελμά μας» αναφέρθηκε το μέλος του ΔΣ του ΠΣΑΤ Αντώνης Παπουτσάκης που μετέφερε χαιρετισμό και ευχές του Προέδρου του συνδέσμου ενώ η Πρόεδρος της Περιφερειακής επιτροπής Ολγα Σουτζή τόνισε την αναγκαιότητα που υπάρχει να «βρισκόμαστε συχνά μεταξύ μας και εκτός των άλλων να συζητάμε και δράσεις που μπορούμε να πραγματοποιούμε».

Η Περιφερειακή Επιτροπή ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθειά τους, χάρη στην οποία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, τους χορηγούς της: Πολυχώρος GRAND, S/M Φαιστός, Ζαχαροπλαστείο Κώστας Πλατάκης, Ταβέρνα ουζερί «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα»,κοσμηματοπολείο «Τοπάζι», και τον κλόουν «τσιχλόφουσκα» Γιώργο Τσιχλάκη.

Περισσότερα άρθρα