ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ

ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Με συντριβή αποχαιρετούμε σήμερα τον Σωκράτη Γκιόλια. Ασυμβίβαστο μαχητή, αδιαπραγμάτευτο λειτουργό της ενημέρωσης. Για εμάς τους αθλητικούς συντάκτες, ο Σωκράτης συμβόλιζε και θα συνεχίσει να συμβολίζει την πραγματική δημοσιογραφία, που υπηρετεί την αλήθεια και το δημόσιο συμφέρον.

Όποιοι και να κρύβονται πίσω από αυτή την θρασύδειλη πράξη, να ξέρουν ότι το βάρβαρο έγκλημα τους ξεπερνάει τις όποιες άθλιες και σκοτεινές επιδιώξεις και ιδεολογίες τους.

Γιατί ο Γκιόλιας στην δημοσιογραφική διαδρομή του πρόλαβε να διδάξει και να δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθούν όσοι υπηρετούν έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της Δημοκρατίας, όπως είναι η ανεξάρτητη ενημέρωση.

Ο ΠΣΑΤ του οποίου υπήρξε επίλεκτο μέλος θα τιμήσει την προσφορά του στη δημοσιογραφία και στον αθλητισμό με την καθιέρωση ετήσιου επάθλου στη μνήμη του, αλλά πάνω απ΄όλα θα διατηρήσει νωπή και άσβεστη την ασυμβίβαστη δημοσιογραφική στάση και συμπεριφορά του Σωκράτη. Του συναδέλφου μας που περνάει στο πάνθεον του λειτουργήματος μας ως θύμα της παρανοϊκής ιδεολογίας κάποιων άρρωστων εγκεφάλων.

Η κηδεία του Σωκράτη Γκιόλια ,θα γίνει σήμερα Τρίτη 20 Ιουλίου στις 16.30, από τον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων Ηλιούπολης.

Περισσότερα άρθρα